Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carte d’Or smultron och rabarbertart med smak av apelsin

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Ojoj vilken lyxig dessert.. Det bästa är att den inte bara smakar proffsigt den är jättelätt att göra med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda ihop alla ingredienser och låt pajdegen vila i kylen i ca 1 timme. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Vanilj- och biscottikräm: Vispa rumstempererat eller flytande margarin och socker vitt och poröst. Tillsätt ägg, vetemjöl, krossad biscotti och rivet apelsinskal samt kall vaniljkräm. Blanda alltsammans väl. Bred ut vanilj- och biscottikrämen ovanpå pajdegen. Skala och skär rabarber i lämpliga längder och dela på tvären. Täck med rabarberstängerna.
  3. Grädda 175° C i 45 minuter.
  4. Servera med en stor skopa Carte d’Or Smultron glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.