Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cassataglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb mjölkfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta mandlarna en stund i stekpannan
  2. Hacka mandlar, choklad och cocktailbär var för sig.
  3. Vispa vaniljvispen fluffig
  4. Häll i masalavinet och rör ut
  5. Rör i större delen av hackad mandel, choklad och cocktailbär men spara lite till garnering.
  6. Fördela i portionsskålar, garnera med hackad mandel, choklad och cocktailbär.
  7. Ställ in i frysen minst 1 timma.
  8. Tag fram och servera när den tinat något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.