Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cathrines fyllda champinjoner med ädelost

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kanongoda champinjoner med ädelost. Passar bra som tillbehör till kött. Jag brukar grilla dem men de går även att göra i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort foten på champinjonen. Hacka foten på champinjonen och blanda med skinkost i en skål. Vänd på champinjonhattarna och fyll de med blandningen av skinkost och champinjoner. Skär ädelosten i tunna skivor och täpp till hålet i champinjonhatten med ädelosten. Packetera alla fyllda champinjoner i aluminiumfolie. Lägg champinjonpaketen på grillen tills ädelosten har smällt. (se till att det går att öppna aluminiumfolien så att du kan kolla om osten smält.) Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.