Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Catrins filmjölkslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Smidigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smörj 2 avlånga bakformar på 1 1/2 liter och strö dem med vetekli.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt russin, filmjölk och sirap, rör om väl. Häll smeten i formen.
  3. Grädda brödet ca 1 timme. Känn efter med en sticka om det är klart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • missQ 18 april 2011

    Jättegott bröd som jag gjort många gånger. Jag har ofta hasselnötter i istället för mandel och jag har dem hela i. Dessutom brukar jag strö på flingsalt och pumpafrön innan jag sätter in den i ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.