Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Smidigt och gott!
Jättegott bröd som jag gjort många gånger. Jag har ofta hasselnötter i istället för mandel och jag har dem hela i. Dessutom brukar jag strö på flingsalt och pumpafrön innan jag sätter in den i ugnen.
Vad blir det till middag idag? filmjölkslimpa. Skönt att bara värma mat idag....
enkät Nyfiken strut undrar och önskar givetvis få ny inspiration:) 1. Vilken...
Vilket brödrecept återkommer ni till? Undrar vilket recept ni bakar. Både nyttigare och fint bröd som barnen...
Vad bakade du för gott senast? filmjölkslimpa :) fast bara halv sats i en 1½-liters form. Fanns inget...
Jästsmap :( filmjölkslimpa... För då blir det bra, garanterat. Jag skulle allt bra...
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jättegott bröd som jag gjort många gånger. Jag har ofta hasselnötter i istället för mandel och jag har dem hela i. Dessutom brukar jag strö på flingsalt och pumpafrön innan jag sätter in den i ugnen.