Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceasarburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En oemotståndlig burgare med inspiration från den klassiska Ceasarsalladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ceasardressing: Vispa ihop äggulor, vinäger och senap. Häll i oljan i en tunn stråle under konstant vispning. Tillsätt sardeller och vitlök. Rör ner parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär kycklingfiléerna i fyra tunna skivor. Salta och peppra. Hetta upp olja i en stekpanna och stek på båda sidor tills de är genomstekta med fin färg.
  3. Stek baconskivorna lätt knapriga. Fyll bröden med sallad, kyckling, bacon, skivad rödlök, dressing och mer hyvlad parmesanost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.