Denna variant av Ceasarsallad fick se dagens ljus tack vare ett misstag i servisen, men det blev krogens populäraste rätt.
Instruktioner
- Koka äggen i 30 sekunder , knäck dem och mixa ihop med vitlök,vinäger och sardeller. Häll i oljan droppvis eller i en jämn och fin stråle under vispning tills det blir en krämig sås.
Riv och Tillsätt parmesanosten och smaka av med salt och peppar.
- Blanda i salladen, rödlöken och parmesanen i en stor bunke. slå i dressingen och blanda runt.
- Värm upp citronjuicen i en kastrull och reducera, det vill säga koka ihop tills 1 matsked återstår, Tillsätt honung och svartpeppar. Tag av citronjuicen från plattan och pensla den på fiskens översida.
- Hetta upp smör i en stekpanna och stek fisken, cirka 2-3 minuter på varje sida.
- Servera med firren och ett gäng krutonger .
Publicerat den
31 december 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott!