Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cecilias mandeltårta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör två tallriksstora rundlar på ett bakplåtspapper. vispa äggvitorna hårt och vänd försiktigt ner resten av ingredienserna. Bred ut smeten i rundlarna och grädda i 175 grader cirka 15-20 min.
  2. Fyllning: Bryt chokladen i små bitar och lägg dem i créme fraichen, värm försiktigt.
  3. Bred ut chokladsmet på först den ena kalla bottnen, lägg ihop och bred resten ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.