Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cecilias muffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Med banan och nötter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C. Allt blandas med visp. Gör ej ägg och socker poröst först. Blanda till sist i den vita chokladen. Fyll amerikanska muffinsformar (helst) till 2/3. Häll över hasselnötskrokant. Grädda mitt i ugnen. Bevaka muffinsen från den 8:e minuten och stick i en baksticka. Tänk på att muffinsen efterbakas lite när de står kvar på plåten efteråt.
  2. Min hasselnötkrokant (pärlor av hasselnöt och socker) har jag köpt i Tyskland. Den borde man hitta bland strössel annars får man väl besöka en glasskiosk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ida85 9 augusti 2008

    om man ej har flytande margarin .. kan man ha vanligt smör el. margarin? / Ida

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.