Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Centerkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ej provat ännu

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda ihop smör, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg. Låt degen stå kallt i cirka 20-30 minuter.
  2. Dela degen i 20 delar och rulla till runda bollar. Rulla in en Center i varje degboll och lägg dem sedan i folieformarna.
  3. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 10 minuter. Ta sedan ut kakorna ur ugnen och lägg på en bit Noblesse på varje kaka, direkt innan de har kallnat. Chokladen ska smälta ut över kakan. Ställ kakorna i kylen så att chokladen stelnar ordentligt. Går bra att frysa in.

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 16 maj 2008

    måste nog säga att dumlekakorna är ett strå vassare, dem blev inte lika söta med center. Men det är mkt mer smak i dumlen och blir mkt segare och godare med dumle!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.