Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cesarbaguette med grillad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den klassiska cesarsalladsdressingen har inspirerat till den goda krämen till baguetterna. Allt till baguetterna kan förberedas och bara läggas ihop precis inför serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs och ansjovis till krämen. Smaksätt med citronsaft, worcestershiresås och parmesan.
  2. Skär baconskivorna i bitar, stek dem knapriga och låt rinna av på hushållspapper. Skiva kycklingfiléerna och tomaterna.
  3. Skär ett snitt i baguetterna men inte helt igenom. Fyll baguetterna med hälften av krämen. Lägg i sallatsblad, bacon, kyckling och tomater. Servera resten av krämen vid sidan om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.