Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cevapcici

(4 kommentarer)  
Cevapcici Cevapcici Cevapcici
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God färsrätt som jag serverar med råstekt potatis, creme fraiche, rå hackad lök och salsa. I receptet föreslår de ris och stekta grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och riv eller hacka löken fint. Hacka den färska koriandern eller den slätbladiga persiljan. Blanda samman alla ingredienser väl. Forma färsen till 6 avlånga biffar. Stek eller grilla i ca 6 min. Servera med stekta grönsaker och ris.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • marinkovic 7 mars 2008

    Detta är så GOTT.Min man kommer från Kroatien vi brukar göra själva & köper på Lidl ibland.De är goda att äta i pitabröd med ajvar också.Fick lära mej det "riktiga" receptet på det bröd man använder i Kroatien/Bosnien.

  • SDMaya 7 augusti 2008

    Dessa har jag gjort många gånger, äter den med gräddfil & rå lök med ris eller snabbpotatis (små potatisar på burk som steks med kryddor) Väldigt gott och smakrikt. Mitt recept är nästan som ditt, fast mer vitlök. Jag har fått mitt recept av en väninna som är från Vrbas i Serbien.

  • raffa 1 december 2008

    JÄTTEGOTT !!! Blev renskrapat här hemma ibland stora och små !!! Jag tog i 5-6 vitlöksklyftor, istället för koriander så hade jag en krydda som heter Heta nätter.Består av vitlök, persilja, örter,svartpeppar. SUPERGOTT !!!! Hade Ajvar, gräddfil och hackad gul lök samt bearnaissås till !!!!

  • wenom 21 mars 2013

    Äkta Cevape från Sarajevo Bosnien :-) Finns även att köpa på Willys och City Gross, Sarajevo Cevape och Banja Luka Cevape.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.