God färsrätt som jag serverar med råstekt potatis, creme fraiche, rå hackad lök och salsa. I receptet föreslår de ris och stekta grönsaker.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta är så GOTT.Min man kommer från Kroatien vi brukar göra själva & köper på Lidl ibland.De är goda att äta i pitabröd med ajvar också.Fick lära mej det "riktiga" receptet på det bröd man använder i Kroatien/Bosnien.
Dessa har jag gjort många gånger, äter den med gräddfil & rå lök med ris eller snabbpotatis (små potatisar på burk som steks med kryddor) Väldigt gott och smakrikt. Mitt recept är nästan som ditt, fast mer vitlök. Jag har fått mitt recept av en väninna som är från Vrbas i Serbien.
JÄTTEGOTT !!! Blev renskrapat här hemma ibland stora och små !!! Jag tog i 5-6 vitlöksklyftor, istället för koriander så hade jag en krydda som heter Heta nätter.Består av vitlök, persilja, örter,svartpeppar. SUPERGOTT !!!! Hade Ajvar, gräddfil och hackad gul lök samt bearnaissås till !!!!
Äkta Cevape från Sarajevo Bosnien :-) Finns även att köpa på Willys och City Gross, Sarajevo Cevape och Banja Luka Cevape.