Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cevapcici med paprikasalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna rätt kommer från balkan, stora smaker och väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta köttfärsen med pressad vitlök, finhackad gul lök, finhackad chili, kummin, salt och en äggvita.
  2. Forma avlånga järpar som steks i lika delar smör och rapsolja. Vänd järparna flera gånger under stekningen.
  3. Paprikasalsa: Hacka paprika och lök. Fräs hacket med olja och tillsätt grädde och vatten. Rör i paprikapulver och tillsätt kalvfond. Koka upp och red med maizena och låt det sjuda fem minuter på svag värme. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera gärna kokt potatis och en god grönsallad till. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.