Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceviche

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Råmarinerad fisk - den "kokar" i marinaden. Väldigt fräscht och gott en varm sommardag. Det går att variera innehållet - prova örter, frukt och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i små tärningar. Blanda med hackad vårlök, chili och koriander. Pressa limen och citronen, blanda med oljan och häll över. Ställ kallt i minst 6-7 timmar. Rätten bör vändas några gånger under marineringen.
  2. Ät tillsammans med smakneutrala kex eller bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.