Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ceviche på räkor och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Cheviche är en latinamerikansk rätt, här i en variant med räkor och ingefära. Fräscht och läckert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Skär ingefäran i tändsticksstora strimlor.
  2. Blanda räkorna med ingefära, vitlök, koriander, limesaft och olja i en skål.
  3. Blanda väl, täck över skålen med plastfolie och marinera i kylen i minst en timma.
  4. Smaka av med salt och peppar och portionera upp i fyra tallrikar. Garnera med limeskivor, korianderblad och salladslök och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.