Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Challes falska fläskfilé

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 7-8 portioner
Skriv ut

Supergott mmmmmmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med aromat. Rulla ut i längder,skär i skivor och stek. Lägg sen över i en form och krydda med svartpeppar. Stek löken och lägg på köttet. Vispa grädden,häll i creme fraichen och kinesisk soja efter behag. Häll såsen över köttet och strö över riven ost. Ställ in formen på 225 grader och låt allt bli genomvarmt.
  2. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • frucaos 27 mars 2008

    Det är en fördel att rulla in rullarna i plastfolie och frysa in dem innan man skär dem - de håller formen bättre då.

  • frucaos 27 mars 2008

    Mitt recept innehåller dessutom frästa champinjoner. Till 400 g färs tar jag en stor burk svamp. Jag vill påstå att det lyfter rätten till ännu högre höjder.

  • festmaten 9 maj 2008

    Denna rätten blev jag bjuden på när vi hade tjejträff. Gissa om vi hade svårt att lista ut vad det var! Vi chansade på både vilt och allt möjligt.

  • asiiL 13 november 2011

    Det här brukar jag göra.. finns nog inget godare!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.