Blanda färsen med aromat.
Rulla ut i längder,skär i skivor och stek.
Lägg sen över i en form och krydda med svartpeppar.
Stek löken och lägg på köttet.
Vispa grädden,häll i creme fraichen och kinesisk soja efter behag.
Häll såsen över köttet och strö över riven ost.
Ställ in formen på 225 grader och låt allt bli genomvarmt.
Det är en fördel att rulla in rullarna i plastfolie och frysa in dem innan man skär dem - de håller formen bättre då.
frucaos27 mars 2008
Mitt recept innehåller dessutom frästa champinjoner. Till 400 g färs tar jag en stor burk svamp. Jag vill påstå att det lyfter rätten till ännu högre höjder.
festmaten9 maj 2008
Denna rätten blev jag bjuden på när vi hade tjejträff. Gissa om vi hade svårt att lista ut vad det var! Vi chansade på både vilt och allt möjligt.
asiiL13 november 2011
Det här brukar jag göra.. finns nog inget godare!!
Det är en fördel att rulla in rullarna i plastfolie och frysa in dem innan man skär dem - de håller formen bättre då.
Mitt recept innehåller dessutom frästa champinjoner. Till 400 g färs tar jag en stor burk svamp. Jag vill påstå att det lyfter rätten till ännu högre höjder.
Denna rätten blev jag bjuden på när vi hade tjejträff. Gissa om vi hade svårt att lista ut vad det var! Vi chansade på både vilt och allt möjligt.
Det här brukar jag göra.. finns nog inget godare!!