Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champagne-cocktail

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Skåla in det nya året...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg en sockerbit i botten av en champagneflöjt. Stänk över ett par droppar Angostura Bitter.
  2. Häll i ett par-tre cl konjak eller brandy. Fyll upp med champagne eller annat mousserande vin.
  3. Garnera med halv apelsinskiva.

Kommentarer (1)

  • lillawe 8 mars 2011

    Oj, Har glömt att skriva en liten kommentar... drinken var jätte god och uppskattades av gästerna . Bjöd den som välkomstdrink Nyårsafton 2010-2011//lillawe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.