Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champagnepocherade ostron med spenatstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den milda spenatstuvningen gifter sig fint med det mjuka, smöriga men spänstiga ostronköttet i denna aptitretare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på grill.
  2. Spenatsås: Fräs spenaten i smör. Tillsätt mjölet och grädden. Låt blandningen småputtra några minuter under försiktig omrörning. Salta och peppra.
  3. Koka upp grädde, smör, vin och citronspad i en liten kastrull. Låt det sjuda ihop 1-2 minuter.
  4. Öppna ostronen. Lägg varje ostron i en skalhalva, häll på vinsåsen och gratinera högst upp i ugnen ca 3 min.
  5. Servera ostronen tillsammans med spenatsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.