Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjon och vitkålspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En enkel rätt med hösttouch, här publicerad i vegansk version.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna och strimla vitkålen. Fräs dem mjuka tillsammans med vitlöken i en panna. Tillsätt grädden och kryddor. Rör om och låt koka i ca 2 min. Strö över persilja.
  2. Serveras förslagsvis i sin enkelhet till bröd, eller som tillbehör till potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.