Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjoner i vitlökssmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En oslagbar förrätt. Servera bröd till, bra att ha att suga upp det läckra smöret med.

Ingredienser

Instruktioner

1. Vrid av svamphattarna och sjud dem i lite vatten i 5 min.Låt dem rinna av. 2. Hacka de råa svampfötterna och blanda dem med resten av ingredienserna. Lägg hattarna i 4 eldfasta formar eller i en stor. Fördela smörblandningen över dem. 3. Gratinera i 225 grader i 5-6 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.