Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjoner på italienska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man använder chiliolja, så lyfter det fram smaken på svampen ännu mera. Servera champinjonerna varma med rostat bröd och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och pressa vitlöken. Fräs svamp och vitlök i olja några minuter tills de fått fin färg. Tillsätt strimlat citronskal, persilja och kryddor.
  2. Skär baguetten i skivor. Pensla dem med olivolja och grilla några minuter på varje sida, alternativt rosta brödet.
  3. Bre ett tjockt lager färskost på och toppa med en hög champinjoner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.