Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god. Servera gärna med potatismos och en fräsch grönsallad eller rårivna morötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt svampen rinna av. Skala och hacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och löken är mjuk och glansig. Lägg det i en smord eldfast form.
  2. Salta och peppra fisken. Bryn den i lite matfett på bägge sidorna. Lägg fiskarna i formen lite omlott. Strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 8–10 minuter. Strö över rikligt med klippt dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.