Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonfisk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och god är den också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Strö över hälften av saltet. Häll över såsen. Stek i mitten av ugnen ca 15 - 20 minuter.
  3. Skiva svampen. Skala och skiva vitlöken. Fräs svamp och vitlök i smör i en stekpanna. Krydda med resten av saltet och persiljan.
  4. Ta ut fisken ur ugnen och strö blandningen över fisken. Servera med tomater och kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anluk 7 mars 2010

    Mycket gott och mycket enkelt. Tack för en kanonbra vardagsfisk

  • bullkorg 2 maj 2011

    Riktigt god vardagsrätt! Älskar de "vitlökiga" champinjonerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.