Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det var länge sedan jag gjorde det receptet, det har alltid varit en av mina favoriter, och därför vill jag dela med er. Hoppas ni tycker om det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de kokta och skalade räkorna med champinjoner i en salladskål. I en andra skål ska man blanda olivoljan, vinäger,limejuice, salt, peppar och socker. Häll blandningen över salladen. Täck salladen med plastfolie och in i kylskåpet. Lägg till bladpersilja och vitlöken och blanda i salladen innan servering.
  2. OBS: Salt och peppar är efter smak och räkor kan man utesluta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cambergl 3 maj 2011

    Använder du champinjoner på burk? Ser smarrigt ut!

  • Fatin84 4 maj 2011

    Ja här använde jag champinioner i burk men det blir ännu godare om man tar färska... ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.