Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsås med vitlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna såsen till nykokt pasta, fläskkotletter...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva champinjonerna och fräs dem i smör. Pressa i vitlöken. Häll i vin och grädde och rör om.
  2. Låt såsen koka utan lock ca 10 minuter eller tills den blir lagom tjock.
  3. Smaksätt med salt, peppar och soja.
  4. Rör ner persiljan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Asahall 22 maj 2013

    Tack för ett supergott recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.