Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsoppa med risoni

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Risoni är risformade små pastakorn som gör soppor matigare och som jag använder mer och mer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka champinjonerna och finstrimla purjolöken. Fräs champinjonerna i smör tills de fått färg. Tillsätt purjolöken och låt den svettas ett par minuter.
  2. Strö över och rör ner vetemjölet. Späd med buljongen och grädden. Koka upp.
  3. Mixa, gärna med stavmixer, och tillsätt risoni. Koka i 10 minuter.
  4. Smaka av med salt och vitpeppar och strö över hackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susande 22 september 2009

    Supergod och matig soppa tyckte vi. Den kommer jag att göra många gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.