Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonstuvad kasslergratäng

 
Champinjonstuvad kasslergratäng Champinjonstuvad kasslergratäng
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Jag hade en bit kassler över och hittade lite i skafferiet som blev gott i gratängen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek 6 kasslerskivor så de får lite färg. Lägg dem sedan i en liten gratängform.
  2. Rör ihop champinjonstuvningen och grädden till lagom konsistens, salta lite.
  3. Häll stuvningen över kasslerskivorna. Häll bort spadet från de hela champinjonerna och strö champinjonerna över gratängen. Strö till sist över riven ost och sätt in i ugnen på 175-200º i 15 minuter, alltså lika länge som riset tar för att bli färdigt.
  4. Dela ananasringar i mindre bitar. Jag hade knäckebröd och mjölk till maten - perfekt middag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.