Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chapati - Indiskt pannbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl o salt och tillsätt vatten så att det inte klibbar. Knåda den väl, minst i em minuter. Låt stå i cirka 30 minuter, knåda sedan degen igen. Dela den i bitar, forma runda bullar o kavla ut dem så tunnt som möjligt. Hetta upp en gjutgärnspanna utan fett, o grädda en kaka i taget, vänd när de bildas luftbubblor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SassyBird 22 oktober 2011

    God smak, men behover mycket mer an 4 dl mjol och blir 5 kakor (i vanlig stekpanna).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.