Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chapatti

 
Skriv ut

En indisk recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda attamjöl med en nypa salt i en stor bunke. Rör ner vatten lite i taget tills degen är fast. Häll ut den på ett mjölat bord och knåda tills den är slät. Täck degen med plastfolie och låt den vila i 50 minuter.
  2. Dela upp degen i 14 delar. Rulla varje del till en rund kaka, 14 cm i diameter. Pensla en het stekpanna med lite smält ghee eller olja.
  3. Stek chapattis på medelvärme och vänd så att båda sidorna blir guldbrun och bubbliga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.