Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chapchae

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glasnudlar med grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva zucchinin i 1/2 cm tjocka halvmånar och strimla paprikan. Skala och strimla morötterna i tunna stavar och skär svampen i större bitar.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet, sila av och klipp i mindre bitar om de är för långa.
  3. Stek grönsakerna och sedan köttet i matolja i en stekpanna några minuter tills de är mjuka och har fått lite färg.
  4. Lägg nudlar, stekta grönsaker och kött i en separat bunke. Tillsätt soja, socker, sesamolja och peppar. Blanda väl och låt dra 10 minuter. Servera gärna ljummet

Kommentarer (1)

  • AnnaMoonshadow 13 augusti 2009

    Måste testas, låter gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.