Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Charlottas chokladkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod kaka som med fördel kan göras dagen innan!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°C. Klä en långpanna (24 x 30 cm) med bakplåtspapper. Smält smöret och låt det svalna. Rör samman strösocker och ägg. Tillsätt smöret. Blanda mjöl och kakao och rör ner det. Fördela smeten i långpannan. Grädda i 25 minuter. Låt svalna och skär kakan i bitar. Rensa jordgubbarna. Varva jordgubbar och vaniljglass i ett glas. Toppa med en bit chokladkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.