Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Charlottes Räkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Servera som förrätt eller tilltugg till tapas!

Ingredienser

Instruktioner

PAJSKAL: Blanda alla ingredienser till en stor klump.Knåda ut i en smörad form och grädda ca 20 min eller tills den fått en gyllenguld färg, 200 grader.Ställ pajen på kylning. FYLLNING: Skala och hacka alla räkor utom ca 15 st. Ansa och hacka purjon/röd löken fint.Blanda ihop allt med creme fraichen och kaviarn, som du sparar lite till garneringen. Bred ut fyllningen på det kalla pajskalet och garnera med räkor, purjo/röd lök och ev ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.