Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheddar- och örttoast

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Godast blir mackorna i en smörgåsgrill eller i ett våffeljärn. Man kan även göra "öppna" mackor i ugnen. Då behövs bara halva mängden bröd. Gratinera i 250 C.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ost, krasse och persilja. Bred smör på 4 brödskivor, fördela ostblandningen, salta och peppra. Täck med resten av brödet.
  2. Lägg mackorna i smörgåsgrillen och värm dem tills de fått fin färg.
  3. Servera med sallad till lunch eller vickning eller linda in dem i en servett och ät dem som drinktilltugg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.