Festmåltid med kyckling, ost och parmaskinka - servera med risotto och skär varje kycklingrulle i tre skivor, servera direkt.
Instruktioner
- Fräs spenaten med vitlök mycket hastigt, dra från värmen, salt och peppra.
- Fördela spenaten på fyra kycklingskivor och lägg en cheddarstav ovanpå, lägg därefter en skiva kyckling ovanpå. Rulla ihop med parmaskinka och sätt en tandpetare rakt igenom.
- Bryn försiktigt filéerna runtom.
- Stek i ugnen på 150 grader i ca 10-15 min, låt innertemperaturen komma upp i 67 grader.
- Fräs löken tillsammans med riset, späd med vinet och låt koka in i riset.
- Slå på 3 dl vatten och låt risotton sjuda sakta, lägg i hönsbuljongen och späd eventuellt med mer vatten om den blir för tjock.
- Låt risotton sjuda i ca 15 min.
- Ta i morötterna när det är fem minuter kvar och de gröna ärtorna precis innan servering.
- Smaka av med salt och peppar och den rivna parmesanen.
Lägg i risotton och skär varje kycklingrulle i tre skivor, servera direkt.
Publicerat den
2 februari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar