Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheddarost och jalapenos dipp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Säger bara; Mmmmmmm! Passar varm eller kall till hamburgare, tacos, pasta eller som dipsås till chips.

Ingredienser

Instruktioner

Riv osten grovt. Kärna ur och finhacka jalapenosen. Koka upp grädden, lägg ned den rivna osten, rör tills osten är smält (får ej koka), smaka av med jalapenos och salt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 29 april 2009

    Det här har jag letat efter länge, det är bara så gott att doppa tortillachips i. Full pott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.