Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheescake

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Jätte enkel och mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggulor, socker, vaniljsocker, philadelfiaost i en bunke. Blanda eller vispa grädden i separat bunke och häll i smeten. Vispa sedan äggvitorna och rör ner blandningen. Smula kex i bottnen i ). Häll i blandningen. Ställ in kakan i frysen i 5 timmar. Smula kex över kakan och dekorera.
  2. Låt stå en kort stund före serveringen. Måste mjukna lite innan man skär. Njut!!!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • fjukus 10 maj 2009

    jag laga med rödavinbär och krusbär och laga 4 blad chelatin iställe för att frysa den, den blev god och behövde bara stå i kylskåpet i 2½h.

  • AmandaIdenNordin 27 januari 2010

    Underbart god!

  • MeSuss 7 mars 2010

    Är det en sådan som blir som glass och börjar rinna och ha sig efter en stund? :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.