En god tårta som kan ligga i frysen i väntan på att bli serverad.
Den kan sparas upp till 2 månader i frysen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Krossa kex och kakor och blanda det med margarin och kakao.
Tryck ut smeten i en form med löstagbar botten.
- Grädda i ca 10 minuter i nedre delen av ugnen.
Låt svalna.
- Vispa samman grädde och socker.
Blanda i äggulor och ost till en jämn smet.
Vispa vitorna till styvt skum tillsätt socker lite i taget.
Blanda det med grädden. Hacka sönder daimen och ta i det i smeten.
Bred ut smeten på kakan och släta till.
- Frys tårtan minst 2 timmar. Ta ut den 30 minuter innan servering.
- Garnera med krossad daim , vinbär och nektarinklyftor.
Publicerat den
22 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super god cheescake som mina gäster fullkomligt älskade. Jag täckte den med passions frukt vilket var sensationellt gott tillsammans med daimen.
Vad kan man ha för "chokladcookies" ? Vad menas med det?