- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En perfekt chesscake till t ex advent eller som efterätt på julbordet. Mina barn älskar denna!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smält smöret och krossa pepparkakorna, lägg pepparkakorna i formen och häll över det smälta smöret jämt över pepparkakorna.Ställ in i ugnen 10 min.
- Blanda ihop phildelphiaost och socker. Rör ner 1 ägg i taget och ha sedan ner apelsinskal och apelsinsaft.
- Bred ut smeten på pepparkaksbotten och ställ in i ugnen i 30 min. Låt svalna i kylskåp ca 10 min.
- Rör ihop crème fraiche och florsocker. Bred ut det på kakan och garnera men krossade pepparkakor i mitten och apelsinskal på det.
Publicerat den
22 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar