- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Klassisk snabbmat när den är som bäst!
Instruktioner
- 1. Skala och finhacka löken. Blanda hälften av löken, färs, ägg och worchestersås i en bunke. Salta och peppra och låt vila en stund.
- 2. Blanda resten av löken med majonnäs, chilisås och bostongurka till dressingen.
- 3. Skala och skiva rödlöken tunt. Skiva tomaten. Skölj och strimla salladen.
- 4. Stek brödskivorna gyllenbruna i hälften av matfettet i en stekpanna.
- 5. Forma färsen till fyra hamburgare och stek dem på hög värme i resten av matfettet tills de blivit gyllenbruna och helt genomstekta, cirka 1-2 minuter på varje sida.
- 6. Lyft upp hamburgarna och lägg på ostskivorna direkt. Lägg sen sallad, tomat, rödlök, hamburgare och dressing mellan brödskivorna.
- 7. Servera hamburgarna direkt med senap, HP sås, chilisås och bostongurka som tillbehör.
Publicerat den
10 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tackar :)
Supergoda hamburgare! Dressingen gjorde jag på Lätt Crème Fraiche mexican chili istället för majonäs och det blev väldigt gott. Kommer att göra detta recept igen, garanterat.