Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet blanda med krossade kex och nötter. Tryck ut massan i form med borttagbar kant. ca 18 cm i diameter.
  2. Smält blockchoklad och vispa grädden till hårt skum.
  3. Blanda mascarpone med kaffe, florsocker och den smälta chokladen. Rör till sist ner den visspade grädden.
  4. Fyll formen och ställ in i kylen ngn timme.
  5. Blanda mosad mascarpone med yoghurt. Bred smeten över fyllningen.
  6. Garnera med riven choklad, skalade pekannötter och rostad kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.