Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda cheesecake med yoghurt och farinsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och tillsätt de smulade kexen. Fördela smeten i en form ( ca 20 cm )
  2. Ställ kallt i 1 timme.
  3. Sätt ugnen på 175°.
  4. Blanda samman ost, yoghurt, äggulor, farin och den syltade ingefäran. Vispa äggvitorna hårt och vänd ner dem i ostbladningen. Fördela smeten i formen.
  5. Grädda i ugn i ca 30 minuter
  6. Ställ sedan kallt en stund Dekorera sedan med färska bär eller annan frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.