- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En kall cheesecake, har inte testat denna med annanas i men kan tänka mig att denna smälter i munnen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Krossa Digestivekexen, smält smöret och blanda ihop med kexen. Pressa ner kexmassan som en botten i en rund form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter.
- Grädda den i 5-10 minuter eller tills den blivit lätt gyllenbrun och torr. Tag ut den och låt kallna.
- Låt ananasen rinna av väl. Vispa grädden med elvisp och blanda ner Créme Bonjour, krossad ananas och socker.
- Häll smeten i formen och bred ut den jämnt.
Ställ formen i kylen i ca 3 timmar före servering.
- Serveringsförslag:
Värm försiktigt jordgubbar, vatten och vaniljen i en kastrull. Låt svalna och ställ i kyl.
- Skär ut portionsbitar av cheesecaken och ringla lite jordgubbssås över kakan.
- Njuut!
Publicerat den
8 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar