Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Samma variant som man brukar äta på café

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda krossade digestivekex och smält smör, tryck ut degen i en form med löstagbar kant.
  2. Vispa grädde, florsocker, philadelphiaost, och vaniljsocker tjockt. Bred ut smeten över kexbotten.
  3. Bred ut bärkrämen över ostsmeten och strö på frysta bär.
  4. Låt stå i kylen ett dygn
  5. Man kan använda sylt i stället för kräm men den är lite svårare att få på "snyggt"

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulla74 24 januari 2013

    Underbar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.