Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med bärtopp

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen, smält matfettet och blanda i kexkrosset. Tryck ut smulblandningen i botten på en form med löstagbar kant.
  2. Koka upp 1 dl creme fraiche med gelésockret och låt koka i 1/2 minut. Blanda i resten av creme fraichen och kesellan. Lägg fyllningen i skalet. Ställ i kylskåp för att stelna.
  3. Blanda saft och gelésockret i en kastrull och koka i 1/2 minut. Tag grytan från värmen och låt svalna. Lägg bären, större bär som jordgubbar delas eller skivas, uppe på fyllningen. Bred gelén över bären.
  4. Förvaras i kylskåp innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.