Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med brieost

 
  • Tid: 3 timmar 15 minuter
Skriv ut

Är mycket god,även om den tar tid att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Krossa kexen i matberedaren.Smält smöret och rör i och tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  3. Grädda i 10 minuter. Låt kallna. Skär bort den vita kanten på osten. Skär osten i bitar och mixa med ½ dl av kesellan. Blanda ner honungen och resten av kesellan.
  4. Låt gelatinbladen ligga i vatten i 5 minuter. Värm vinet och ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i vinet.
  5. Rör ner gelatinblandningen i ostsmeten. Häll den i formen och låt stå kallt i 3 timmar och garnera med jordgubbar, valnötter och vinbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.