Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med digestivekex, kokos och yoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en variant av cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa kexen och blanda med margarin och socker. Platta ut i en pajform med löstagbara kanter och ställ kallt.
  2. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och häll över kexbotten.
  3. Grädda i 150 grader i ca 40 min eller tills den har stelnat. Låt stå i kylen tills det kallnat helt.
  4. Garnera med färska bär eller bred över mosade frysta bär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gerd5 23 februari 2010

    Mycket god cheesecake som mina vänner ville ha receptet på! severade med färska blåbär och grantäpple som passade bra till den syrliga smaken i kakan. Hälsningar Gerd

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.