Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med fetaost

 
Skriv ut

Avrunda buffén med en ljuvlig cheesecake.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Krossa kexen fint. Smält matfettet och rör ner det i smulorna. Tryck ut blandningen på botten i en form, ca 24 cm i diameter, med löstagbar kant. Grädda mitt i ugnen ca 7 minuter.
  3. Smula fetaosten grovt och fördela den över kexbottnen.
  4. Vispa samman färskosten med äggen till en slät kräm. Häll blandningen över fetaosten. Grädda mitt i ugnen ca 30-35 minuter. Låt cheesecaken svalna.
  5. Skär tomaterna i halvor eller klyftor. Strimla basilikan. Blanda samman tomater och basilika. Lägg det i en hög på cheesecaken. Bjud cheesecaken ljummen eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.