Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med fetaost och skinka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fräsch och uppfriskande cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär brödet i mindre bitar och kör dom i en matberedare till en smulig massa. Smält matfettet och blanda med brödsmulorna. Tryck ut blandningen i en form med avtagbar kant (24cm). Ställ kallt i kylen.
  2. Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 10minuter. Rör samman färskosten med crème fraiche. Tillsätt hackad skinka och fetaost i småbitar och italiensk salladskrydda. Blanda om. Ta upp gelatinbladen och krama ur lätt. Lägg dom i en kastrull med några droppar vatten. Låt blandningen smälta försiktigt på svag värme. Rör ner det smälta gelatinet i fyllningen blanda om ordentligt. Häll fyllningen i formen och låt stå kallt i 4 timmar innan servering.
  3. Garnera strax före servering med gurka,tomat och kokt ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.