Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med körsbär

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Den är lätt, den smakar mycket och den är hänförande god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kexen i matberedaren tills de är smuliga, lägg i smöret och kör tills det blandats.
  2. Pressa ut blandningen i en 20 cm stor springform, pressa upp lite efter sidorna så att det bildas en kant.
  3. Vispa samman cream cheese, florsocker, vaniljsocker och citronsaft tills det är slätt.
  4. Vispa grädden lätt och vänd sedan ner den i cream cheese-smeten.
  5. Häll upp smeten i formen och släta ut den med en gummiskrapa. Ställ kakan i kylskåpet i 3 timmar eller över natten.
  6. När kakan ska serveras tar du ut den ur formen och garnera med körsbären.
  7. Njut!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • PillaL 13 oktober 2008

    Vart får man tag på inlagda körsbär ???

  • kittypie 28 december 2010

    Kan den frysas? Blir den rinnig om den står i rumstemperatur?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.