Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med skaldjur

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

För dig som älskar skaldjur. Denna cheesecake går att förbereda dagen innan och passar till buffén eller som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Kör kavringen i mixer. Blanda med smöret. Tryck ut i en form med löstagbar kant. Ställ i kylskåpet 1 timma.
  2. Hacka kräftstjärtar och räkor grovt. Skala och finhacka rödlöken. Blanda hacket med ost, crème fraiche, pepparrot och några droppar tabasco. Finhacka dillen (spara lite) och blanda ner tillsammans med rivet skal från limefrukterna. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Bred ut blandningen över pajbotten. Ställ i kylen över natten.
  4. Dekorera med rom och dill.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.