Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake upp och ner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda philadelphiaosten med lemoncurden. Lägg upp i glas eller på tallrik. Bred sylt ovanpå och strö över crunch.
  2. Lemoncurd: Lägg gelatinbladen i blöt. Koka upp citron och 150 g socker. Vispa äggen med 150 g socker. Låt citronvätskan svalna och slå över äggen under vispning. Tillbaka i kastrullen, blanda i gelatinet och rör konstant på låg värme tills massan blir tjock. Tillsätt smöret och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.